lördag 27 augusti 2011

Mycket att göra

Hej och hå, dygnet har för få timmar, man har hur mycket som helst som behöver bli gjort.Det känns som att det aldrig lugnar ner sig, nästa vecka jobbar jag från annan ort två dagar och det ska väl i sig bli spännande. Men när jag väl är tillbaka har jag minst tre larminstallationer som behöver göras utöver mitt ordinarie heltidsarbete. Måste hinna en massa hemma, bygga om bron till huset, måla, byta hängrännor och stuprör. Sen måste jag ta kontakt med ngn firma som monterar luftvärmepumpar och montera in en innan vintern är här. Uppdatering av hemsidan kommer in snar framtid. Detta är bara en bråkdel av det som måste göras inom snar framtid.
Tog ett jobbigt beslut tidigare i sommar, Erina fick somna in, känns oerhört tråkigt och tomt att en sån bra hund skall ha ryggfel, det visade sig tydligt när hon tog det lugnt efter ansträngning.
Clara-Bella är röntgad med HD grad A, ED Ua, rygg Ua, jätteskönt och stort grattis till Catta
Får se när tiden tillåter en att ha nästa valpkull ?

Ska ta ledigt 1 vecka i höst och åka ner och träna hund i södra sverige hade jag tänkt, det var ett tag sedan man var ner och känns som att man behöver göra något annat ett tag :)
Ska försöka att skriva lite oftare

1 kommentarer:

Blogger Vendela sa...

Hejsan,
vad spännande att du gör om hemma. Och trots att du har fullt upp kan det vara så trevligt att komma hem till ett riktigt fint hem


På Byggla.se kan man lägga upp sina byggprojekt, få feedback samt inspiration. 
Det skulle vara väldigt roligt om du kan visa hur du förändrar ditt hus. Lägger du upp ditt projekt så får du en morot.

Du kan antingen gå direkt till http://byggla.se/projekt/skapa-projekt/ eller så mailar du mig på vendelabyggla@gmail.com
/Vendela

29 augusti 2011 15:09  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida